Historie

Holdet startede i 2001

 

Oprindeligt kommer de fleste af løberne fra Hjerteforeningen Dyrehaven, men flere havde et ønske om at træne mere end blot engang imellem, og derfor begyndte de at løbe om lørdagen hos "lørdags-løberne" - kl. 6.30 hver lørdag - udover mandag og onsdag.

Målet blev hurtigt at man skulle prøve at gennemføre et marathonløb, og i foråret 2001 etableredes "klubben" med det formål at træne op til og løbe Berlin Marathon i september måned.

For de fleste af løberne ville dette være deres første marathon, og over sommeren blev træningen mere og mere intens - og længere, således at alle kunne blive klar til den store begivenhed.

Deltagelsen blev en stor succes, og der blev hurtigt defineret nye mål, som også blev gennemført:

2002 - Paris Marathon og Københavns Marathon

2003 - Københavns Marathon, The Great Tibetanean Marathon og Medoc Marathon.

Efterfølgende har løberne yderligere deltaget i Stockholm Marathon, HCA Marathon, North Sea Beach Marathon, Hamburg Marathon, New York Marathon, Berlin Marathon (igen), samt flere andre løb (længere eller kortere) i både ind- og udland.

Vi er en lille gruppe mennesker som fungerer sodt sammen, og som nyder at løbe og rejse sammen.

- Og ikke mindst de festlige lejligheder og sociale arrangementer, til disse er der stor tilslutning, men det er da heller ikke så underligt - for vi har det rigtigt hyggeligt.

Men vigtigst af alt - træningen - som foregår i og omkring Dyrehaven 3 gange ugentligt hele året rundt - den som bringer os i god form, og som får os igennem den lange vinter, med badning bagefter.

For lørdag efter træning bader vi fra Taarbæk i Øresund - HELE ÅRET RUNDT, og bagefter får vi kaffe, frøsnappere og Dr. Nielsen

(se "Skjoldmøer og Vikinger").

 

- Jo, det er skønt at være løber...

Taarbæk - udsigt over Øresund mod broen